WEBSHOP REPARATIES SAXLES CONTACT

Bas en Sax

Werkplaats voor

Basklarinet en saxofoon

 basklarinetten
vintage saxofoons
 service
reparaties
verhuur 

Onderdelen basklarinet

Basklarinet beker

Onderdelen basklarinet 2

Als de beker van je basklarinet zwaar beschadigd is, dan kunnen we die vast repareren, maar deze nieuwe beker is ook een optie.

 

 

 

Prijs: 225 euro.

Lees meer:

Onderdelen basklarinet 3

Basklarinet nek (zonder klep)

Als je een nek hebt met een wat rechte hoek, die gemaakt is voor het lopend bespelen van de basklarinet, dan kun je met een nieuwe nek met een wat scherpere hoek aan speelgemak winnen. Deze nek met een gemiddelde hoek is geschikt voor studiebasklarinetten zoals Selmer Bundy, Vito resonite maar ook op houten basklarinetten zoals Leblanc en Noblet. 

Prijs: vanaf 125 euro

Lees meer:

Onderdelen basklarinet 4Basklarinetnek (met klep)

Deze basklarinet nek is geschikt voor professionele instrumenten met een registerklep op de nek. Deze nek geeft het mondstuk een stijle hoek omhoog voor meer speelgemak en heeft een moderne verstelbare lengte. 

Prijs: vanaf 175 euro

Lees meer:

Basklarinet lower joint voor Selmer Paris tot lage C

Deze lower joint is fonkelnieuw en de ideale oplossing voor een Selmer Paris tot lage C met grote schade aan de lower joint. Het is geschikt voor een Selmer basklarinet tot lage C Series 9 (uit de jaren 60 en 70).

Exclusief kleppen, en exclusief 20% van de posten.

Prijs: 750 euro

Lees meer:

Basklarinet upper joint Leblanc

Deze onbeschadigde basklarinet upper joint is de ideale oplossing bij een zware beschadiging van je Leblanc basklarinet.

Prijs: 200 euro

Lees meer: