webshop     reparatie saxles  email chain
WEBSHOP REPARATIES SAXLES CONTACT LINKS

Bas en Sax

Werkplaats voor

Basklarinet en saxofoon

 basklarinetten
vintage saxofoons
 service
reparaties
verhuur 

Het opsturen van instrumenten doen we af en toe, maar niet van harte.

Opsturen naar Bas en Sax.

Opsturen van een instrument naar ons ter revisie of voor onderhoud kan natuurlijk altijd, maar pak het heel goed in en zorg dat het instrument stabiel in de koffer ligt. Maar ga ook weer niet te ver en voorkom dat een instrument onder spanning in de koffer ligt. 

Opsturen door Bas en Sax

Door een instrument op te sturen in plaats van ophalen kun je geen laatste check doen. Speelt het instrument zo licht en soepel als jij dat lekker vind. Is het wel het juiste instrument en mondstuk voor jou. Wij kunnen dat niet 100% voor jou bepalen.

We doen het soms toch en nemen dan de tijd om het instrument goed in te pakken en degelijk inpakmateriaal te verzamelen. We hebben dat niet altijd beschikbaar (we zijn geen echte webwinkel). Het inpakken en verzenden kost ook de nodige tijd. We rekenen daar in het geval van een instrument 25 euro voor.

Verhuur

conn 6m artist alt (13) 1666348987We hebben niet alleen studiesaxofoons voor de verhuur.
We houden van experimenten dus moedigen je graag aan om:
huur een paar maanden een vintage sax,
huur een bariton
huur een contrabasklarinet.
Bij Bas en Sax kan dat allemaal.

Gezocht: Yamaha saxofoon

Voor een collega die een muziekwinkel in Colombia wil beginnen zoek ik voordelige Yamaha studiesaxofoons. Type en staat maken niet uit.

yas21

Back to Basics

werkMet ingang van 1 januari 2023 is Bas en Sax terug naar de basics. We werken dan voornamelijk aan onze eigen voorraad en nemen maar heel beperkt restauratie- en revisieopdrachten aan. De reden is een leuke nieuwe baan die natuurlijk tijd kost. De open werkplaats blijft op woensdag en de eerste zaterdag van de maand is er tijd voor een workshop en kun je vaak op afspraak langs komen. Alles bij elkaar één a twee dagen per week voor het bas en sax werk dus.

Betalingsmogelijkheden

bank ing
contanttikkie

Retourneren

14 dagen op zicht

Niet goed geld terug

Lees meer