webshop     reparatie saxles  email chain
WEBSHOP REPARATIES SAXLES CONTACT LINKS

Bas en Sax

Werkplaats voor

Basklarinet en saxofoon

 basklarinetten
vintage saxofoons
 service
reparaties
verhuur 

 heukelumVerhuizing 2021

In de loop van 2021 gaat Bas en Sax verhuizen naar Heukelum. In de oude kern van dit stadje richten we naast ons nieuwe woonhuis een atelier in waar liefhebbers van basklarinet en saxofoon terecht kunnen voor onderhoud en aankoop van mooie instrumenten.

Lees meer...

basklarinet extensie 2Basklarinet lage D extensie

Deze basklarinet extensie verlengt de basklarinet tot lage Eb tot aan een lage D.

Door deze eenvoudig extensie kun je kiezen tussen een Lage Eb of een lage D.

Lees meer...

f x Huller melody 1project: Huller Melody weer als nieuw

Deze prachtige tenor draagt de naam Melody. Het is een door F.X. Huller in de jaren 40 gemaakte tenor. Die binnen kwam als een zwarte sax met goudkleurige kleppen. Geen gekke keuze, maar de zwarte lak was niet echt van een duurzame versie. Wie weet hoe goed de Huller saxen zijn snapt waarom ik dagen werk er in heb gestopt om hier iets moois van te maken.

Lees meer...

ESM

ESM

We zijn dealer geworden van de prachtige kwaliteitsmondstukken van Ernst Schneider. Kom ze gerust proberen! We hebben ze voor sopraan, alt, tenor en baritonsaxofoon en natuurlijk voor basklarinet (klik op de foto voor meer informatie)

Vito beaugnier 3Bouwpakket

Deze Vito is gemaakt door Beaugnier. Dat is de moeite waard. De tenor komt binnen als bouwpakket. met een aantal kleine mankementen zoals wat deuken en een kromme body, behoorlijke lakproblemen zoals verbrande lak rond de koppeling tussen body en onderbocht en een nek die deuken vertoont en niet helemaal rond is. Verder ontbreekt er een van de post.

Lees meer...

Lyon and Healy 1Lyon & Healy saxofoons

We hebben op dit moment (16-11-2019) twee alt saxofoons van Lyon & Healy in de collectie. Aanvankelijk werden die door ons bestempeld als Martin Stencils, maar bij nader inzien blijken ze beiden afkomstig van een relatief onbekende fabriek Couturier in Laporte in de VS. Een fabriek die vanaf 1816 net 13 jaar heeft bestaan. Op het moment van schrijven is de verzilverde gereviseerd en te koop. De Inspiration wacht op een revisie.

Lees meer...

Nieuw: Saxcraft ligature voor basklarinet

Op verzoek van Bas en Sax heeft Saxcraft de robuste ligature ook voor basklarinet uitgebracht. Er is een model uitgebracht dat naadloos aansluit op de Selmer Reference.

Lees meer...

Zwarte huller story

Deze mooie tenor is ooit door iemand met zwarte verf bespoten. Dat levert op zich een mooi plaatje op, maar de verf blijkt niet duurzaam. Een ideale kandidaat voor de straalkast.

 

Lees meer...

Buescher True Tone 97386 3Workshop: reviseer je eigen saxofoon

Als je handig bent is het goed mogelijk om je saxofoon grotendeels zelf te reviseren. Wij kunnen je daarbij helpen door middel van een paar workshops waarbij je vooraf instructies en tijdens je werk hulp krijgt en gebruik mag maken van het gereedschap in onze werkplaats.

Lees meer...

Stralen en patineren van een sax

Samen met saxofoonliefhebber Rob hebben we geexperimenteerd met het stralen en het patineren van saxofoons.

Lees meer...

Translate

nlcsdaenfifrdegaitnoptessvcy

Bas en Sax weer open

We zijn verhuist naar het nieuwe adres: Molenstraat 6, 4161CJ in Heukelum.

We zijn nog wel even aan het verbouwen, maar vanaf 1 juli starten we weer langzaam op

De webshop is even leeg gemaakt. We halen de instrumenten 1 voor 1 uit de opslag en lopen ze na voor ze in de webshop komen.

Kijk gerust in de wachtkamer om te zien wat er op komst is.

 

Betalingsmogelijkheden

bank ing
contanttikkie

Retourneren

14 dagen op zicht

Niet goed geld terug

Lees meer